Declaracions Rubén Burgos i Lauren Cox pre quarts Copa de la Reina vs Movistar Estudiantes

28/03/2023

Valencia Basket s'enfronta a Movistar Estudiantes en els quarts de la Copa de la Reina, que arranca aquest dijous a Saragossa. Rubén Burgos i Lauren Cox analitzen com arriba l'equip a aquesta important cita.

 

El tècnic va valorar que “és un torneig molt il·lusionant al qual nosaltres arribem després d'haver passat moltes fases de la temporada, ja que aquesta temporada la Copa és una mica en la part final de la temporada. Per a res ni cansades ni sense la màxima motivació, que és la que hem de tindre. Encara que acumulem cada vegada més experiència en el torneig, hem tingut presència en finals fins i tot, però és un títol que no tenim i que ens faria molta il·lusió. Sabem que és el torneig més il·lusionant per a les aficions, que es desplacen en gran nombre. Nosaltres estem molt agraïdes per això. Sabem que hi haurà presència de gent de València i ens agradaria anar donant-los alegries dia a dia, ja que en la Copa has de focalitzar-te en el primer rival. Estudiantes serà un rival molt exigent, que arriba en un bon moment. La Copa és un torneig de sensacions, d'emocions i d'en el moment que arribes de la temporada. Hem de treballar en les nostres opcions, sempre ens ha costat traure aqueixos partits”.

 

Per part seua, Cox va opinar que “l'equip té moltes ganes. Jo tinc moltes ganes perquè serà la meua segona Copa. Hem estat treballant molt dur per a preparar aquest partit. Hem d'anar partit a partit.”


TAGS: