Jaime Pradilla, candidat al Millor Jove de la Liga Endesa 2022-23

17/04/2023

Este matí ha donat inici exclusivament a través de l'app oficial de la acb la votació popular per a triar al Millor Jove i el Millor Quintet Jove de la Liga Endesa 2022-23. I s'ha revelat la identitat dels 21 candidats a emportar-se este reconeixement que complixen els requisits per a estar en esta llista: jugadors nascuts en 2001 o anys posteriors i que hagen disputat almenys la meitat dels partits del seu equip o presenten una mitjana d'almenys deu minuts de joc per partit

 

Després de formar part del Millor Quintet Jove de la Liga Endesa la temporada passada sent el jugador interior més votat, l'ala-pivot aragonés Jaime Pradilla repetix com a candidat per tercera temporada consecutiva des de la seua arribada al Valencia Basket, en este cas com a únic candidat taronja a este guardó.

 

Pradilla ha disputat fins al moment 23 partits de Liga Endesa, 8 d'ells com a titular amb una mitjana de 15:02 minuts en pista per a una targeta de 5,1 punts, 2,3 rebots i una assistència per a 5,6 crèdits de valoració.

 

El vot dels aficionats suposarà el 25% d'un premi en el qual exercixen de jurats els quatre grans sectors del bàsquet: afició, jugadors i entrenadors dels clubs de la Liga Endesa i mitjans de comunicació.

 

La votació popular es durà a terme exclusivament en l'aplicació oficial de la acb fins al diumenge 23 d'abril a les 23:59h, amb una limitació d'un vot per dia i dispositiu per a cada aficionat. Una vegada dins de la plataforma de votació de la secció de Millor Jove, hauràs de decantar-te per un dels jugadors, el teu favorit per a ser el Millor Jove, i a continuació triar el teu Quintet Jove amb un mínim d'un base, un aler i un pivot.


TAGS: