Declaracions Shannon Evans prèvia Valencia Basket- Monbus Obradoiro

25/04/2023

Després de la segona intensa sessió d'entrenament de la setmana, el base Shannon Evans repassa l'actualitat de la primera plantilla masculina del Valencia Basket, començant per eixa circumstància de tindre més temps per a entrenar: “Hem tingut un calendari molt carregat fins al final de l'Eurolliga. Ara tenim més temps per a estar junts treballant en la pista, enfocats en eixos xicotets detalls i en les coses que hem fet malament. Estos dies d'entrenament estan sent realment bons i estem animats amb esta recta final per a estar en el Playoff. Continuem cometent errors, massa. Així que ara mateix, amb un partit a la setmana, volem enfocar-nos a millorar en eixos errors i continuar creixent pas a pas i continuar millorant”.

 

El director de joc taronja insistix que “el primer és tractar de recuperar la salut. Tenim a molts jugadors fora, així que primer necessitem tindre a tot el món de tornada. A partir d'ací, millorar en les coses que hem fet malament anteriorment en la temporada, buscar el millor moment de forma possible i estar preparats per al Playoff”.

 

Després d'un període d'adaptació després del seu fitxatge a meitat de temporada procedent del Real Betis Baloncesto, Shannon Evans està mostrant cada vegada una millor versió, fins al punt de pujar els seus números des de finals de març fins als 10,9 punts i 2,6 assistències per a 12,2 crèdits de valoració en els últims huit encontres. El playmaker estatunidenc reconeix que “em va costar un poc de temps ajustar-me a l'equip i tornar a ser jo mateix en la pista al mateix temps que jugava per a l'equip. Em va portar un temps però em sent molt bé ara mateix, estic jugant amb molta confiança i això m'agrada. Tot va bé ara mateix”.

 

Este matí s'ha revelat la llista de candidats al MVP Movistar de la Liga Endesa, en la qual Evans és un dels sis candidats taronja que opten a eixe guardó i a entrar en els millors quintets (Shannon va ser triat en el Segon Millor Quintet la passada campanya com a jugador verd-i-blanc). Però el seu focus està a ajudar a créixer a l'equip en els dos costats de la pista: “Faré tot el possible per a ajudar l'equip a guanyar. M'és igual que siga en defensa, en atac, encara que siga fent costat als meus companys des de la banqueta. El que siga necessari per a ajudar-nos a guanyar partits. I tinc la sensació que tothom en el vestuari vol fer això. Així que el que puguem fer, ho farem per a guanyar”.

 

En eixa carrera per tractar d'assegurar la que seria la 17a participació consecutiva en el Playoff de la Liga Endesa, en la vesprada del dissabte visita la Fonteta un Monbus Obradoiro que apura les seues possibilitats d'estar en la post-temporada. Malgrat l'avantatge que l'equip taronja té sobre els seus perseguidors, Evans no vol confiances i advoca per continuar millorant: “És el moment de treballar intensament cada dia, competir en els entrenaments al més alt nivell i arribar al partit de cada cap de setmana buscant la manera de traure la victòria. I pas a pas posar les peces en el seu lloc i arribar preparats per al Playoff”.


TAGS: