Henko i Arena Zone faran possible seguir el segon partit en pantalla gegant

05/05/2023

Si no has tingut l'opció de viatjar a Salamanca i vols gaudir d'un ambient especial per a seguir el segon duel de la final que pot significar el primer títol de lliga de la història del Club, el diumenge podràs fer-lo en la Plaça Cultura de l'Esforç de L'Alqueria del Basket gràcies a l'Hotel Arena Zone i el seu restaurant Henko Japonese Experience, situats en el C/Antonio Ferrandis 18. De la seua mà naix la possibilitat de veure l’enfrontament en una pantalla de 4 x 2,5 metres, en la qual a més es podrà gaudir de contingut exclusiu.

 

Des d'una hora i mitja abans del partit, que es disputa a les 21h, tot estarà preparat en l'accés a L'Alqueria a la terrassa d'una cafeteria que a més disposarà, de la mà de La Seu Catering diferents opcions per a tots els assistents, que podran gaudir de menú de bocata + beguda per només 6 euros, a més de beneficiar-se d'una promoció especial: roses xicotetes gratis per cada consumició de cervesa.

 

No perdes l'oportunitat de gaudir del partit en el millor ambient possible i tria la millor opció de seguir un partit històric en la qual és la tercera final consecutiva de Lliga Femenina Endesa de l'equip entrenat per Rubén Burgos. Ajuda'ns també a distància a aconseguir el títol!


TAGS: