Vine a celebrar demà dilluns el títol de Lliga amb les Campiones a la Fonteta!

07/05/2023

Valencia Basket acaba d'alçar el títol de LF Endesa per primera vegada en la història de l'equip femení del Club. La Fonteta serà l'escenari que aculla les celebracions d'aquesta gesta històrica de l'equip i cos tècnic al costat de l'afició. L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar l'aforament disponible.

 

Demà dilluns, el pavelló taronja obrirà les seues portes a les 19:00h de la vesprada i a les 20:00h començarà l'acte. En ell parlaran les protagonistes del títol de lliga i l'afició tindrà l'oportunitat de participar de primera mà. Tots aquells que desitgen fer preguntes a qualsevol de les 13 jugadores que formen l'equip o l'entrenador poden formular-les des d'aquest moment a través de Twitter amb l'etiqueta #PreguntaALasCampeonas i esmentant a @valenciabasket. En Facebook i Instagram podran fer-ho comentant la publicació que es pujarà al compte del Club sobre aquest respecte demà dilluns al matí. Es farà una selecció d'entre totes les preguntes enviades i les protagonistes les contestaran durant l'acte a la Fonteta. A més, hi haurà vídeos, convidats i moltes sorpreses més per a celebrar en gran aquest títol de lliga.

 

L'esdeveniment no estarà obert només a aquelles persones que es desplacen a la Fonteta. L'afició que no puga assistir de manera presencial podrà viure les celebracions des de la seua casa gràcies a la retransmissió en directe que es realitzarà a través del compte de Youtube de Valencia Basket. No perdes l'oportunitat, vine a celebrar el títol de LF Endesa amb nosaltres a la Fonteta!


TAGS: