Valencia Basket s'unix un any més a la lluita contra el Càncer

11/05/2023

Fidel a la seua cita anual, i ja són 28 temporades, una àmplia representació del Valencia Basket ha mostrat la seua imatge solidària en la lluita contra el Càncer acudint en el matí de hui a la taula de captació contra esta malaltia en la qual la Sra. Hortensia Herrero exercia de presidenta de taula.

 

La comitiva ha estat encapçalada pel director general Enric Carbonell, el president Vicente Solá i el director esportiu Chechu Mulero. I ha comptat amb la presència dels dos primers entrenadors (Rubén Burgos i Álex Mumbrú), els jugadors del primer equip masculí Bojan Dubljevic, Sam Van Rossom, Víctor Claver, Chris Jones, James Webb III i Kyle Alexander així com el delegat Alfonso Castilla i les jugadores de la plantilla campiona de la LF Endesa Marie Gülich, Elena Buenavida, Laia Lamana i Noa Morro com a representants de les plantilles professionals del nostre Club en aquesta visita.

 

Cadascun dels assistents va depositar la seua donació per a ajudar en la batalla contra esta cruel malaltia i han animat als transeünts i als curiosos que s'han acostat a la taula de captació atrets per la presència dels esportistes al fet que també presten la seua ajuda a esta noble causa. L'acte ha tingut lloc al Carrer Menéndez i Pelayo núm. 35, on s'ha escenificat esta col·laboració tan important per a tots amb una foto de grup.

 

La Sra. Hortensia Herrero, presidenta de la taula, recordava que “és un dia molt especial per a tots el que estem ací. Començarem fa 31 anys i sempre estàs amb la il·lusió que siga un any més. I el Valencia Basket porta molts venint, amb més gent, amb menys, segons si hi ha partit o no. Però són ací, fent faena”.

 

Per part seua, l'entrenador Álex Mumbrú, a més de realitzar la seua compareixença prèvia a l’encontre del divendres a la Fonteta davant el Real Madrid ha destacat que “vindre ací, poder donar el nostre donatiu, com deia la Sra. Hortensia venim ja molts anys i és important continuar col·laborant amb una lluita tan important com és la lluita contra el càncer. Amb tot el que ha ocorregut amb molta gent, jo ho he patit molt de prop amb familiars meus. I és bonic que hi haja gent que altruistament vinga i col·labore ajudant i fent front al càncer”.

 


TAGS: