Agraïment a Ángela Salvadores

11/05/2023

Valencia Basket vol agrair a Ángela Salvadores el seu esforç i compromís durant el període en el qual ha jugat amb la camiseta taronja, etapa que ara acaba després de concloure el seu contracte amb el Club.

 

L'espanyola va arribar a Valencia Basket en la temporada 2021-22 i en només dos anys ha alçat tres títols amb el Club: La Supercopa LF Endesa i la SuperCup Women en la campanya 21-22 i la LF Endesa recentment aconseguida. Salvadores ha jugat un total de 103 partits, que es reparteixen en 66 de LF Endesa, 12 d'Eurocup Women, 2 de Copa, 4 de Supercopa, 2 de fase prèvia de EuroLeague Women, 1 de SuperCup Women i 16 de EuroLeague Women. En aquests dos anys ha aconseguit entrar en el Top 10 de punts, arribant als 930, Top 10 de triples amb 74, Top 12 d'assistències amb 110 i Top 6 de recuperacions amb 121. A més, ostenta el rècord de punts d'una jugadora en un partit amb els 31 que va convertir en les semifinals de la Supercopa LF Endesa d'aquesta temporada.

 

Valencia Basket vol desitjar-li la major de les sorts en els seus pròxims reptes professionals i recordar-li que sempre serà part de la Família Taronja i una de les Campiones de la primera lliga de la història de l'equip femení. Gràcies per tot, Ángela!


TAGS: