Agraïment a Cierra Burdick

12/05/2023

Valencia Basket vol agrair a Cierra Burdick el seu treball i professionalitat durant el període en el qual ha jugat amb la samarreta taronja, etapa que ara acaba després de concloure el seu contracte amb el Club.

 

La nord-americana va arribar a meitat de temporada a Valencia Basket per a reforçar a l'equip i ajudar a aconseguir els objectius del Club que s'han complit, arribant fins als quarts de la EuroLeague Women en la temporada del debut i alçant la primera lliga de la història de l'equip femení. Des que va aterrar al febrer Burdick ha disputat un total de 23 partits que es reparteixen en 16 de LF Endesa, 2 de Copa i 5 de EuroLeague Women, alternant les posicions de tres i quatre i assumint el seu rol de manera notable segons les necessitats de l'equip a cada moment.

 

Valencia Basket vol desitjar-li la major de les sorts en els seus pròxims reptes professionals i recordar-li que sempre serà part de la Família Taronja i una de les Campiones de la primera lliga de la història de l'equip femení. Gràcies per tot, Cierra!


TAGS: