Eraunzetamurgil: “Estic molt millor, la recuperació de la lesió va genial”

09/06/2023

María Eraunzetamurgil ja coneix València. Una setmana després d'anunciar la seua incorporació al projecte taronja per tres temporades -amb el primer any de cessió en Movistar Estudiantes-, la jugadora ha passat per les instal·lacions del Valencia Basket per a chequear l'evolució de la lesió que pateix i tindre una primera presa de contacte amb la qual serà la seua casa.

 

La interior va patir una lesió muscular durant la concentració amb la selecció espanyola i assegura que “estic molt millor, amb molt menys dolor. Les coses van avançant bé, així que estic molt contenta que la recuperació de la lesió vaja genial i d'ací a poc començaré a fer cosetes”.

 

Eraunzetamurgil estava treballant per ficar-se entre les 12 que participaran en el pròxim Eurobasket. Confessa que “fa ràbia que t'hages d'anar per una lesió. El que volia era ser ací, donar tot de mi. Al final estava gaudint molt i crec que estava treballant bé. Tenia bona pinta. Estava contenta amb el que estava fent i això és el més important. Així que fa una miqueta de ràbia haver-me anat així, però m'han tractat súper bé. Amb les xiques genial, amb el cos tècnic, tots me l'han fet molt fàcil. He estat molt feliç”.

 

A pesar que aquesta temporada encara no jugarà de taronja, Eraunzetamurgil volia passar per València “per a chequear l'evolució de la lesió, veure una mica això i presentar-me. M'han rebut amb els braços oberts. Les instal·lacions són una passada, tots els mitjans que tenen. És una gaudida ser ací”.

 

Sobre la seua incorporació al Valencia Basket admet estar “súper il·lusionada, no podria estar en un projecte millor. Seran tres anys on estaré tranquil·la, gaudint i aprenent. M'han donat l'oportunitat de seguir un any més en Estu per a continuar creixent, sentint-me millor en pista i poder vindre ací i ajudar el màxim possible”.


TAGS: