Senzillament Taronja i homenatge als orígens en els nous equipaments 23-24

05/07/2023

Valencia Basket i Luanvi han presentat hui els nous equipaments del Club per a la temporada 23-24. La pista central de l’Alqueria del Basket s'ha convertit en una passarel·la sobre la qual han desfilat diferents jugadors i jugadores del club, lluint la nova pell de l'entitat. “Senzillament taronja” ha sigut el lema triat per a la pròxima campanya, en una aposta per la bellesa del senzill i el color característic del club.

 

Els jugadors dels primers equips Guillem Ferrando, Cristina Ouviña i la vinculada Noa Morro, així com els jugadors de l'equip 3x3 Juanma Robles i Alfonso Ribera i els integrants de L’Alqueria del Basket, Lucía Rivas, Pablo Navarro i Elena Zacarías van exercir de models en una espectacular presentació en la qual els dissenys s'han anat revelant a través de diferents vídeos, sent el segon d'ells una explicació de l'homenatge que el tercer equipament suposa als orígens i èxits del club. Un equipament que enguany com a novetat també servirà per a competir en Lliga Endesa. Aficionats, patrocinadors, mitjans i diferents convidats s'han congregat a la casa del bàsquet europeu per a descobrir la nova línia.

 

Els nous dissenys ja estan a la venda a les botigues oficials de Alqueria i Fonteta, i els pròxims diez a través de la botiga en línia del Club, en el següent enllaç: https://tienda.valenciabasket.com/

 

El vídeo promocional de la campanya va servir per a tirar una primera ullada a la nova pell dels jugadors i contextualitzar els motius de l'aposta i el gir en el procés creatiu pel qual ha apostat el Club. Posteriorment s'introduïa el tercer equipament, recordant els orígens i el títol coper que estrenava la vitrina d'aquell històric Pamesa València. Víctor Luengo, Director de Relacions Institucionals del Club va valorar el gest: “Em va encantar la idea de portar el blanc i el roig, que ens ha donat tant: l'ascens a acb, el primer títol… Vestir aquesta samarreta és una responsabilitat perquè és història viva. Són colors que no portem sovint i ens han donat moltes alegries. Segur que estaran a l'altura tant l'equip masculí com el femení i ens donaran moltes alegries”.

 

Una vegada presentada tota la línia, inclosa el President de Luanvi, Vicente Tarancón, va prendre la paraula per a incidir en els detalls tècnics del procés de creació: “Enguany es va decidir pur taronja. Les innovacions més importants les tenen d'una banda els teixits, que són diferents. La tecnologia avança i ens actualitzem. Un altre tema que hem modificat és el patronatge, amb samarretes més estilosas que enalteixen millor la figura. És un concepte més entallat que queda millor. Això del blanc era una cosa que el tenim en els gens, pel que recobrar-ho va ser una bona idea. El que canvia en les xiques és que lluiran l'etiqueta daurada d'haver guanyat la lliga”.

 

Tant a Luanvi com a la resta de patrocinadors que tenen presència en els equipaments oficials, se'ls va fer lliurament en l'acte d'un xicotet obsequi, per la qual cosa per l'escenari va desfilar representació també de Pamesa, Vitaldin, Puleva, Quirónsalud, CaixaBank, Midea Frigicoll, IMSKE i Caixa Popular

 

El lema de la Cultura de l'Esforç aconsegueix la 13a temporada consecutiva ocupant un lloc preferencial en el centre dels equipaments de l'entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu Mecenes, per la divulgació d'uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels joves.

 

Aconsegueix la teua camiseta per 60€

Des d'aquest moment ja estan a la venda els primers equipaments per a la pròxima temporada, que poden aconseguir-se a les nostres botigues físiques o els pròxims diez entrant a la nostra botiga en línia. Molt prompte s'aniran posant a la venda la resta de productes de la nova col·lecció. Tots els productes de la nova temporada compten amb un descompte del 10% per als abonats del club.

 

Des d'aquest moment podràs comprar la camiseta de joc a un preu de 60 euros, des de 54 si eres abonat del Valencia Basket (és a dir, si ho vas ser la temporada 2022-23). Tindràs disponibles les camisetes i els pantalons de joc de la primera, la segona i el tercer equipament tant masculines com femenines. Aquests són els preus:

 

Peça

Preu

Abonat

Camiseta joc

60 euros

54 euros

Pantaló joc

40 euros

36 euros

 

Així són les noves equipacions!

El característic taronja per a la primera equipació, un intens blau per a la segona i un homenatge a l'origen en la tercera que no podia pintar-se d'altres colors que no foren blanc i roig. Detalls en gris i blanc acompanyen al taronja en la primera equipació mentre que el daurat del dorsal i el nom és una de les principals novetats en la segona, daurat que se substitueix per blanc en competició europea masculina. La similitud amb la camiseta copera del primer títol de la història del club caracteritza els detalls del tercer equipament.

 

Els teixits porten texturat per a facilitar la transpirabilitat i millorar l'assecat de les peces, alhora que se'ls proporciona lleugeresa i mobilitat. Els patrons s'han treballat amb una combinació de diferents textures per a crear així unes línies més intenses en la seua aparença.

 

Els patrocinadors reforcen el seu suport

Valencia Basket comptarà amb la presència de múltiples patrocinadors al llarg de totes les seues equipacions, amb la presència de companys de viatge com Pamesa, Vitaldin, Puleva, Quirónsalud, CaixaBank, Midea Frigicoll, IMSKE i Caixa Popular, a més com sempre de Luanvi, responsable directe de l'elaboració d'aquestes. Pamesa i Vitaldin lluiran a l'esquena del primer equip masculí, mentre que Midea tindrà el seu espai en els pantalons al costat de Puleva, que també tindrà aqueix espai en el primer equip femení. Amb les xiques Quirónsalud reforça la seua aposta en el projecte estrenant-se a l'esquena també al costat de Midea, mentre que Pamesa també lluirà en els pantalons. Caixa Popular tindrà presència en la camiseta de calfament els dies de partit, Vitaldin en l'entrenament i les equipacions de planter i escola tindran el seu espai CaixaBank, Puleva, Frigicoll i IMSKE. A totes les marques esmentades, el Club els vol agrair una vegada més la seua aposta en una temporada molt il·lusionant en la qual espera correspondre amb èxits esportius


TAGS: