Declaracions Rubén Burgos i Cristina Ouviña post J17 LF Endesa vs Spar Girona

16/01/2022

L'entrenador Rubén Burgos va valorar que "crec que en l'inici l'equip ha eixit bé, conscienciat de trobar bones posicions de tir, de com atacar a Girona i com parar la seua anotació. Si bé han trobat alguns 1x1 en el primer quart massa senzills que tant en pintura com fora, que hem pogut corregir. Encara que la preparació ha sigut curta hem vist a les jugadores concentrades, seguint el pla de partit i ací, crec que molt prompte ha començat a llastrar-nos el nostre contraatac. No ens ha fet passar a defensar pitjor, però crec que la falta d'encert ha fet mossa en què cada vegada s'engrandiren més els dubtes. No estàvem trobant males posicions de tir, eren les que volíem, però no encertàvem, especialment en el tir de dos, quan el nostre equip en el tir de tres és on menys especialistes té. El percentatge de dos torna a ser igual que a Turquia molt per davall al qual estem habituades. Crec que la tònica ha seguit en el segon quart, però seguíem en el partit al descans 8 punts a baix. Remar no hem deixat de remar, des del staff crec que no hem caigut en la frustració de deixar d'intentar ajudar a les jugadores al fet que recuperaren la confiança, que no estigueren dubitatives en el tir. Per moments l'hem aconseguit, també fruit de cris hui. Ha sigut l'anotadora com la generadora, que ens ha mantingut ací en atac dins de tindre opcions del partit. Pose en valor que el Girona és un bon equip, malgrat que ve de la seua aturada, és un equip de molts punts amb un roster de molt de nivell, ens han fet 61 punts anotant 19 tirs lliures. Crec que hem corregit moltes coses en defensa i hem estat a un nivell alt o al nostre. En atac no hem arribat a trobar fluïdesa i ho hem acabat pagant al final i ens ha anat generant mes dubtes analitzarem el staff. L'important arriba el dijous i no volem engrandir aquest sot en l'anotació on a camp obert tampoc estem sent tot l'eficients que érem i preparar-nos per al partit contra les turques".

Per part seua, Cristina Ouviña va analitzar que "cal estar 40 minuts perquè hem tornat a tindre una primera habitació regular tirant a malament, un segon quart una miqueta millor i després quan intentes aconseguir aqueix avantatge en contra et fa molt més costa amunt i aquestes coses passen, que perds i t'apesaren aqueixos minuts del principi. En general crec que no hem defensat malament, sí que és cert que al final ens han penalitzat les segones opcions de rebot, però en línies generals, encara que hàgem perdut, estic contenta amb l'equip. Tornem a estar una mica fallonas i si no fiques no ganes, això és així. Pensarem en positiu, en què venim de l'aturada llarga de Nadal i situació de COVID i que cal anar a poc a poc i que l'important està per vindre".