Valencia Basket presenta la campanya d’abonaments “FEM 30 ANYS, CELEBREM-HO!”

22/06/2016

Valencia Basket Club ha presentat hui la nova campanya de renovació i venda d'abonaments per a la temporada 2016-17, baix el lema “FEM 30 ANYS, CELEBREM-HO!”. El lema de la campanya correspon amb l'efemèride del 30 Aniversari de l'entitat, que celebrarà durant la pròxima temporada.

 

Les principals característiques de la Campanya d'Abonaments 2016-17 són les següents:

 

1.- Tots els partits des de 100€

Un any més, per només 100€, si s'és posseïdor del Carnet Jove, Universitari o Pensionista, l'abonat pot disfrutar de tots els partits que Valencia Basket dispute en La Fonteta (Presentació, ACB i Eurocup) amb una targeta d'abonament única.

 

2.- Disfruta del millor basquet des de només 3 euros per partit!

La temporada passada es van disputar 28 encontres en La Fonteta….pel que amb un abonament de 100€ el preu per partit és de poc més de 3€!!! Un dels valors més baixos de tota la Lliga!

 

3.- Pagament en 8 meses SENSE INTERESSOS i lineals

A més, es pot ajornar l'import de l'abonament en 8 mesos sense interessos. Els càrrecs seran lineals des del primer pagament, amb un import per mes des de només 12’5 euros en un abonament de 100€! (Aplicable a tots els abonaments acollits a Renovació Automàtica). El Club assumix les despeses financeres.

 

4.- Abonament Familiar

La particularitat és que una família amb tres o quatre membres, el tercer i quart només paguen el 50% de l'abonament, i a partir de la cinquena persona, és gratis. Els avantatges de l'Abonament Familiar es poden aplicar sobretot tipus de localitats. Els descomptes són aplicables a persones, membres de la unitat familiar, que tinguen fins a 30 anys.

5.- 200 abonaments becats per aprovar totes las asignatures… i notable en idiomes!

Un any més, reconeixent l'esforç es becaren als 200 primers joves, nascuts entre l'1 de gener de 1998 i el 31 de desembre de 2002, que el pròxim 4 de juliol acrediten en les oficines del Club que han aprovat totes les assignatures del present curs i han obtingut un Notable –com a mínim- en idiomes. Els acreditats obtindran un abonament de temporada becat per Valencia Basket. Només hauran d'abonar 30 euros com a compromís d'assistència.

 

6.- Millores en els sectors de Cistella. Respatler en tots els seients!

Es van a millorar totes les localitats de les graderies de Cistella, canviant els seients a un model amb respatler. L'abonament d'esta localitat passa de 140 a 160€, adaptant el seu preu al seu nou estàndard de qualitat.

 

TAULA DE PREUS

Exceptuant l'abonament de 100 euros que no puja preus i l'actualització de la graderia de Cistella, les tarifes de la resta de localitats experimenten una pujada mitjana del 3%, després de dos anys de preus congelats.

 

 

Tipus Abonament

 

Preus

2016-17

 

Pagament per mes €

Anell superior

 

 

Grada Jove

100

12’50

Pensionistes

100

12’50

Grada Fons

125

15’63

Grada Lateral

145

18’13

Preferent

225

28’13

 

Anell inferior

 

 

Cistella

160

20’00

Tribuna Corba

285

35’63

Tribuna Lateral

560

70’00

Tribuna Central

695

86’88

 

 

 

 

Abonaments especials

 

 

Familiar 3 persones

Desde 312,50

39’06

Familiar + 3 persones

Desde 375

46’87

Zona VIP

1.350*

168’75

VIP Premium Pista

2.150*

268’75

*Amb parking VIP gratuit

 

n  Promocions no acumulables

 

Hi ha disponible un abonament per a xiquets i xiquetes de 2 a 9 anys per al servei lúdic de la ‘Pista Infantil’ per 40 euros.

 

CALENDARI DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2016-17

·        Del 22 de juny al 8 de juliol  

- Període de renovació per a abonats i venda abonaments lliures

 

·        13 i 14 de juliol                       

-Periode de millora per a abonats

 

·        Des de el 15 de juliol             

-Venda lliure per a tots els aficionats dels abonaments lliures

 

 

LLOCS DE RENOVACIÓ I VENDA D’ABONAMENTS

-     Telèfon de l'Abonat 902 33 00 40

Totes les gestions per a abonar-se i renovar es poden realitzar a través d'esta línia telefònica en horari d'oficina i còmodament des de qualsevol part, excepte para la millora de localitat.

 

·        Oficina Virtual www.valenciabasket.com

A través de la web es pot renovar, comprar i millorar un abonament. El club confirma l'operació al correu de l'afeccionat.

 

·        Oficines del club

En ampli horari de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 hores (Del 25 de juliol al 2 de setembre, de 9 a 15 hores)

 

·        Punts de Venda Oficials

Un any més també es podrà renovar i comprar l'abonament en els Punts de Venda Oficials situats en 11 establiments en la ciutat de València, dos a Torrent i en les localitats de Gandia, Paterna, Ontinyent, Silla, Aldaia, Picassent i Montcada.

 

El primer a prendre la paraula en la roda de premsa ha sigut el conseller delegat, Paco Raga, que ha presentat la nova campanya d'abonaments assenyalant que “sent l'Afició un dels cinc pilars en els quals se sustenta el nostre Club, el nostre objectiu de gestió és aconseguir que l'Afició Taronja estiga consolidada, il·lusionada i compartint valors. Hem repetit els 7.600 abonats de la temporada anterior, amb 10 plens en la Liga Endesa en 20 partits i una ocupació mitjana del 94% de la Fonteta. Estem molt orgullosos del suport i implicació de la nostra afició amb el projecte. I per açò, en una efemèride tan important per a nosaltres com el 30º aniversari del nostre Club, mantenim el preu popular d'arrencada en els abonaments, que se situa en 100 euros per a vore tots els partits de la temporada en la Fonteta sense pagar ni un cèntim més, amb l'opció d'abonar-ho en huit pagaments ajornats sense interessos. Per tot açò, humilment considerem que és una de les ofertes d'oci amb millor relació qualitat-preu de la ciutat de València, ja que cada partit costa poc més de tres euros.”

 

El conseller delegat ha continuat comentant que “per a mantindre la resposta dels aficionats, hem d'aconseguir mantindre en el temps un projecte esportiu que complisca objectius. Amb molt treball i il·lusió, creiem que anem pel bon camí. En les últimes set temporades hem aconseguit una regularitat competitiva, afermant-nos entre els quatre millors en la competició nacional i açò té com a efecte la fidelitat de l'aficionat. Amb el nou marc de classificació per a l'Eurolliga, hem d'estar preparats per a competir per eixa plaça, via Lliga o Eurocup, perquè volem que els nostres aficionats puguen disfrutar de la millor competició europea, amb una plaça guanyada per mèrits esportius”

 

Paco Raga ha ressaltat que “per a aconseguir estos objectius hem de tindre com a Club, i tenim, una solidesa financera que ens ve del suport i mecenatge de Juan Roig i Hortensia Herrero, del suport empresarial dels nostres patrocinadors, del suport de l'afició en la campanya d'abonaments i d'una gestió estricta i sostenible del pressupost, que implantem amb els valors de la Cultura de l'Esforç”.

 

El director d'administració de Valencia Basket, Esteban Gallego, ha desglossat tots els detalls d'esta campanya d'abonaments i ha posat en valor que més de la meitat dels abonats, un poc més de 4.000 titulars, tenen activada l'opció de renovació automàtica i tenen garantit el seu lloc en la Fonteta sense necessitat de fer cap pas adicional.

 

Després d'estes dues primeres exposicions, el base Sam Van Rossom ha llançat un missatge d'agraïment a l'afició i és el que ha donat pas a la primera emissió pública de l'spot d'esta campanya d'abonaments, del que el propi base belga és co-protagonista. Van Rossom, al costat de Guillem Vives, Antoine Diot, Fernando San Emeterio, Luke Sikma i Bojan Dubljevic, han tret el seu costat musical d'una manera molt particular, interpretant els acordes del “Aniversari Feliç” amb bots de pilota. Abans del torn de preguntes, el director de Comunicació i Marketing Jesús Villarreal ha fet un repàs a les diferents iniciatives de comunicació que es van a realitzar durant esta campanya d'abonaments.

 

L'acte ha conclòs amb una foto de grup dels protagonistes de la roda de premsa, juntament amb els aficionats que s'han acostat a la Sala de Premsa de la Fonteta per a conèixer de primera mà els detalls d'esta nova campanya d'abonaments. Com a colofó, els aficionats han realitzat una simbòlica obertura de les portes de les Oficines del Club taronja com a tret d'eixida a la campanya d'abonaments 2016-17, desvetlant el nou disseny d’unes portes que ja lluixen cobertes amb la imatge corporativa de la campanya amb els posats de Bojan Dubljevic i Luke Sikma, dos dels jugadors que han col·laborat en la realització de la campanya publicitària.


TAGS: