Pedro Martínez: “Tenim un bon grup, ara cal treballar per a aconseguir el nostre màxim”

26/08/2016

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha comparegut davant els Mitjans de comunicació a la conclusió de l'entrenament matinal per a fer un repàs a la primera setmana d'entrenaments de l'equip taronja. El tècnic català ha destacat que en estos primers dies estan treballant “amb normalitat, hui s'ha incorporat Antoine Diot i a poc a poc involucrant als nous i treballant amb tranquil·litat”.

 

Després de diverses sessions ja al capdavant del grup, l'entrenador taronja considera que compta “amb un molt bon grup de jugadors. I ara el que cal fer és el treball en pista perquè eixos jugadors juguen bé en equip, que es coneguen, que es compenetren. I que açò ens porte a donar el nostre màxim, que l'única forma en la qual es pot aconseguir és després de moltíssim treball i de moltíssim esforç. Podem parlar molt però cal ser cauts. Cadascun té la seua opinió, la meua és positiva, estic content amb els jugadors que tinc. Però cal centrar-se a donar el nostre màxim parlant poc i treballant molt”.

 

Amb l'arribada de l'internacional francés Antoine Diot al treball de grup, les úniques absències han sigut la de Bojan Dubljevic, concentrat amb la selecció de Montenegro i la de Sam Van Rossom, que seguix amb el seu tractament de recuperació. Sobre el base belga, Martínez ha assenyalat que “està treballant al marge del grup, sense data prevista perquè s'incorpore al grup. Però està molt millor que fa unes setmanes. Cal tindre paciència però va bé en el sentit que està assimilant bé el treball que està fent fóra del grup. No ha de parar per dolor, després de fer-ho se sent bé”.

 

Una altra de les novetats del matí de hui ha sigut la presència del nou entrenador ajudant del cos tècnic taronja, Jaume Ponsarnau. Sobre la seua arribada, Pedro Martínez s'ha mostrat “molt content perquè és un magnífic entrenador, al que conec des de fa molt temps i estem encantats que treballe amb nosaltres i que ens aporte els seus coneixements, la seua mentalitat i el seu esforç. Molt feliços, tant personalment com com a Club de que forme part de la nostra organització”

 

L'equip taronja jugarà el seu primer amistós de la pretemporada en la pista del Tau Castelló en la vesprada del diumenge, a les 19:00 hores. Un encontre en el qual Pedro Martínez valora fonamentalment que servisca per a seguir millorant: “Voldrem guanyar, com és lògic, però no tenim un gran interès competitiu en el partit. Però més pendent que siga una sessió de treball que ens permeta millorar. És una sessió amb públic i resultat, i açò òbviament ho fa diferent, però per açò ho fem, per a variar un poc el nostre mètode de treball eixe dia”

TAGS: