Valencia Basket presenta la nova equipació homenatge al seu 30 aniversari

13/09/2016

Valencia Basket i Luanvi han presentat en la vesprada de hui les equipaciones que lluirà l'equip valencià en el seu 30 aniversari durant la temporada 2016-17. L'acte ha tingut lloc en els salons de l'Hotel Les Arenes, a València, i ha comptat amb la presència com a models de tota la primera plantilla del Valencia Basket i de la jugadora de l'equip sènior Lucia Ripoll, a més de l'aficionat Alex Martín-Loeches, últim guanyador de l'honor de prestar la seua mà amb la resta de jugadors en el guardó de l'última edició del Trofeu a l'Esforç. Totes les peces de la nova col·lecció compten amb el logo identificatiu del 30 Anys Taronja que el Club i la firma tèxtil valenciana han preparat per a celebrar l'efemèride.

 

La Cultura de l'Esforç dominarà de nou el davanter de les equipacions taronges, color de la primera equipació, encara que este any el taronja s'ha accentuat acostant-se al to foc per a ressaltar la identitat del Club. El color negre, combinat amb taronja, serà de nou el que domine la segona equipació i, com a novetat, s'ha presentat un tercer equipatge celeste per a utilitzar en els casos necessaris que pogueren produir-se en l'Eurocup.

 

En l'acte conduït per les llegendes taronjas Víctor Luengo i Sergio Coterón, també s'ha presentat una camiseta commemorativa del 30 aniversari per a l'afició. La peça és similar en la confecció i disseny a les de joc, però afig l'enregistrament dels quatre títols del club taronja i els noms de tots els jugadors i primers entrenadors de la història del Valencia Basket. A més, esta sèrie limitada de la camiseta commemorativa ve marcada amb el dorsal 30, en homenatge a l'aniversari taronja. Els aficionats la poden adquirir en la botiga oficial del club, al preu de 40 euros.

 

El conseller delegat del Club Paco Raga, ha volgut recordar que “per sisè any consecutiu utilitzarem la nostra camiseta com a altaveu per a difondre el lema de la Cultura de l'Esforç. Un lema que cala en la societat i al que se sumen i senten identificats molts estaments esportius, econòmics, institucionals i socials, i amb els quals ens sentim molt orgullosos de compartir valors”.

 

El conseller delegat va ressaltar que “sabem que l'exemple és el més important i nosaltres anem a seguir suant estos equipatges que hui hem presentat, amb esforç, treball, superació i il·lusió, poder aconseguir les metes i objectius que ens hem marcat i sobretot perquè els nostres aficionats se senten orgullosos del treball realitzat amb independència del resultat”.

 

Per la seua banda el president de Valencia Basket, Vicente Solá va voler “agrair a tots els patrocinadors el continuat suport que presten al club, i especialment a les firmes com Pamesa Cerámica, Puleva, Isaval, Atmosfera Sport i Caixa Popular que són les que estan presents en la nova equipació del primer equip. També a DKV Seguros que s'ha sumat enguany als equipatges dels xiquets i xiquetes del nostre planter i escola. I en particular a Juan Roig i Hortensia Herrero, que amb el seu esforç i exemple fan que els somnis de milers d'aficionats es convertisquen en realitat”

 

El president taronja va aprofitar també l'oportunitat per a “enviar una salutació i felicitar a Vicente Tarancón, director general de Luanvi, que es troba en Rio amb els nostres esportistes paralimpicos als quals també vestix, i a tot el seu equip, per l'excel·lent col·lecció que un any més han creat”. Solá es va mostrar convençut que la col·lecció “encantarà als nostres jugadors i als nostres afeccionats” i va aprofitar l'ocasió per a recalcar que “cal posar en valor, no només per l'esforç que Luanvi realitza per a vestir al nostre primer equip, també cal afegir l'esforç, molt important per a nosaltres, per a vestir als més de 450 xiquets i xiquetes que ompliran L’Alqueria del Basket que l'any que ve vorà la llum”.


Taronja foc

Per a l’equipació d'esta temporada, Valencia Basket ha optat per un disseny més net, sense imatges sublimades en el teixit de la camiseta i amb una major importància per al color. El taronja corporatiu puja d'intensitat acostant-se a un to “foc” per a ressaltar la identitat del Club. Esta nova tonalitat es complementa amb el negre per als detalls en la camiseta i els pantalons. El blanc s'usa en el lema, la numeració i els patrocinadors, que esta temporada apareixen tots amb el mateix color.


Nova tipografia

Per a esta nova equipació s'ha optat per una nova tipografia per a la numeració i els noms en la camiseta. Un tipus de lletra més sòlid i un nou disseny discontinu i més modern per als dorsals. En la part posterior de L’equipació es manté el distintiu de la Senyera en la camiseta de Liga Endesa i la bandera d'Espanya en les equipacions per a l'Eurocup.


El nou logo, molt present

En tractar-se d'una col·lecció commemorativa del 30 aniversari del Valencia Basket, el logo dissenyat especialment per a esta efemèride no podia faltar. El nou logo dels “30 Anys Taronja” substituix a l'habitual en el pectoral dret de la camiseta de joc i en la pernera esquerra dels pantalons de joc. Este logo apareix en totes les peces de la col·lecció i té un gran protagonisme en algunes com la dessuadora amb caputxa.


Detall del coll

L’equipació compta en els seus quatre dissenys amb un coll circular amb acabat en paral·lel per a una major comoditat. El record al Pamesa Valencia amb la PVBC i l'any de fundació del Club torna a la seua posició habitual per al 30 aniversari, integrat en la camiseta de joc


Segona equipació negra

Després de l'èxit de la passada temporada, es manté el negre com el color predominant en la segona equipació, amb el taronja intens com a complementari en una combinació de colors recurrent en esta col·lecció. Els textos i els patrocinadors es mantenen en blanc. Tot açò per a crear una equipació reserva atractiva, original que estarà disponible en els pròxims dies en la nostra Botiga Oficial a un preu de 37 euros.


El celeste arriba a les nostres camisetes

Una de les majors novetats d'esta línia d’equipacions és l'elecció d'un blau celeste molt clar com el color predominant per a la tercera equipació, d'ús exclusivament per a l'Eurocup en cas que siga necessari. A diferència de les altres dos, el dorsal va per sobre del lema de la “Cultura de l'Esforç” en la part davantera, l'usuari de les RRSS reduix la seua grandària i en la part posterior, en la zona lumbar, apareix el nom de la nostra ciutat.


Equipació per a l’afició

En esta efemèride tan assenyalada, Valencia Basket saca a la venda una quarta equipació commemorativa del 30 aniversari del Club, que no s'usarà en competició i que està enfocada als aficionats. Amb un tèxtil idèntic al de les altres tres, esta camiseta especial té el logo del “30 Anys Taronja” en els espais que habitualment ocupa el dorsal. A més, té estampats els quatre títols de la història del Club en la zona abdominal i el llistat dels 262 jugadors i entrenadors de la nostra història en la regió lumbar. Té un preu de 40 euros.


Aposta per @valenciabasket

Valencia Basket manté la seua aposta per les Xarxes Socials i torna a incloure el seu nom d'usuari en Twitter i Instagram en els tres dissenys de la camiseta de joc i en la camiseta commemorativa del 30 aniversari


TAGS: