Pedro Martínez: “Estem a meitat d'un partit de 80 minuts”

18/01/2017

L'entrenador de Valencia Basket ha assenyalat després de la victòria del seu equip que “ha sigut un partit amb dues parts molt diferents, en la primera l'inici d'Unicaja i l'enorme encert que han tingut en el triple ha sigut molt difícil mantindre el nivell d'agressivitat bona que han tingut i el nivell d'encert. No hem estat malament però amb un 9 d'11 és molt difícil mantindre’t en el marcador. En el descans hem fet una lectura positiva que si tornaven a fer 9 d'11 perdríem i els felicitaríem, però que havíem d'esperar el nostre moment i així ha sigut”.

 

El tècnic taronja ha continuat assenyalant que “en la segona part hem jugat amb molt bona serenitat, amb ritme, ells ja no han estat tan encertats i hem jugat francament bé. En l'últim quart, a partir de la tècnica que han provocat el partit s'ha tornat molt físic, ells jugant amb jugadors xicotets i molt físic i ha sigut molt difícil per a nosaltres passar-nos la pilota, jugar, però hem tingut serenitat i hem estat bé arrere per a aguantar les envestides d'Unicaja, que han sigut molt bones”.

 

De cara a l’encontre del dimecres que ve a València, l'entrenador de Valencia Basket recorda que “per a nosaltres, pel sistema de competició, açò és un partit de 80 minuts contra Unicaja i hem jugat els primers 40. Queden altres quaranta a casa, ells són un magnífic equip, han demostrat moltíssim cor. En la primera part han jugat molt bé, defensant molt agressius, i hem de tindre màxima humilitat i tindre el màxim respecte per un equip que hui durant molts minuts ens ha dominat. El partit del dimecres és la continuació d'este i espere que fem les coses amb la mateixa mentalitat que hui. De hui és molt important com hem superat els mals moments que hem tingut en la primera part, no hem perdut els nervis, hem seguit fent tan bé com siga possible el que depèn de nosaltres i esperar el nostre moment. Açò ha de ser una cosa positiva per al creixement de l'equip”.  


TAGS: