Serhiy Lishchuk va ser el convidat sorpresa en el segon ‘Triple Solidari’ de Bankia

04/12/2017

La Llegenda Taronja Serhiy Lishchuk es va convertir en el protagonista convidat de la segona edició de la temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia, que va tindre lloc entre el tercer i l'últim quart del triomf del Valencia Basket davant MoraBanc Andorra. L’exjugador ucraïnés, que va vestir la camiseta taronja durant sis temporades entre 2009 i 2015, es trobava gaudint del partit junt amb la seua família quan va ser convidat a participar en esta iniciativa que ajuda a aconseguir fons per al desenvolupament i formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del Valencia Basket. I no va dubtar a unir-se a altres dos espectadors triats a l'atzar i a les jugadores del Valencia Basket Irene Garí i Maria Bettencourt per a provar fortuna llançant des del centre del camp.

 

Encara que va haver-hi diversos llançaments que van vorejar l'encert, va ser l’aler de l'equip femení Irene Garí (que venia d'anotar 21 punts en el partit del dissabte) la que en el seu primer intent va trobar la cistella des de més arrere de la línia divisòria dels dos camps. Una cistella per la qual Bankia aporta 100 euros addicionals al Marcador Solidari en el qual es reflectix el creixement gradual de la xifra que es donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. En el que portem de curs 2017-18, la xifra del Marcador Solidari ja arriba als 11.250 euros com a resultat dels 217 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 23 partits de la temporada i els quatre ‘Triples Solidaris’ amb valor doble anotats davant Unicaja i MoraBanc Andorra.

 

Durant tota la temporada, per cada triple que anote el Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. En els tres primers anys d'existència d'esta iniciativa, el planter i escola de Valencia Basket s'han vist beneficiades amb una aportació de 86.050 euros, per la qual cosa amb la quarta temporada en marxa, el comptador total està cada vegada més prop dels cent mil euros donats per Bankia.

 

Una part d'eixos diners va arribar des del centre del camp de la Fonteta amb la participació dels titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i les Llegendes Taronja que van formar part del Triple Solidari en les tres primeres temporades: Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda, Alfons Albert, Sergio Coterón, Joan Morales, Javi Viguer o Paco Pallardó. Un llistat de Llegendes al que ara s'ha unit l'ucraïnès Serhiy Lishchuk.


TAGS: