RPK Araski un dur rival a domicili per a Valencia Basket

19/12/2018

En plena lluita per la Copa de la Reina, Valencia Basket té la possibilitat de tancar la seua classificació matemàtica per a la competició en el Polideportivo Mendizorrotza (divendres 21, 19h, Fonteta, Teledeporte) davant d'un RPK Araski ja classificat com a amfitrió d'esta edició.

 

No serà un partit fàcil. L'equip de Vitòria està completant una bona temporada. Va començar vencent en els seus primers 4 partits, fins que es va topar amb l'Everest de la competició. Només davant de Perfumerías Avenida i SPAR Citylift Girona han caigut les basques a casa esta temporada. La resta de partits com a locals, els compten per victòries.

 

Per a aconseguir la classificació matemàtica per a la Copa de la Reina, a Valencia Basket li val amb sumar un triomf dels tres partits restants d'esta primera volta de la competició. En cas de no aconseguir la victòria, açò només succeiria si perden els seus partits Durán Maquinaria Ensino, Quesos El Pastor i Mann Filter Casablanca.

 

Excompanyes tornen a trobar-se

La gran experiència d'Anna Gómez i María Pina en la Liga Femenina, torna a provocar una vegada més bonics retrobaments sobre el parquet. La base d'Alfara coincidirà amb Joy Edwards, amb la que va coincidir en Bembibre, mentres que la aler tornarà a topar-se amb Izaskun García, amb la que va coincidir una temporada en Gernika.

 

Joy Edwars a més, arriba com la segona màxima anotadora de la competició. L'americana amitjana 17.5 punts per a 13.5 de valoració en el que va de Lliga Dia, per a ser el principal perill ofensiu de RPK Araski.


TAGS: