Puerto, Carrera, Castilla i Garí, convocats amb les Seleccions Espanyoles

12/06/2019

El jugador valencià Josep Puerto, natural d'Almussafes, es concentrarà amb la Selecció Espanyola Sub20 a partir del 18 de juny per a preparar l'Eurobasket de la categoria, que es disputarà a Israel del 13 al 21 de juliol.

 

L'equip nacional dirigit per Joaquín Prado començarà la setmana vinent a entrenar a Fuenlabrada i disputarà dos tornejos a Melilla i un altre en Tel-Aviv (set partits amistosos en total) abans de començar l'Eurobasket U20M. Espanya compartirà grup en la primera fase amb Croàcia, Letònia i Alemanya.

 

Josep, que ja ha tingut presència amb el primer equip de Valencia Basket en les dues últimes temporades, ha sigut internacional amb Espanya en diferents categories, aconseguint fins i tot la medalla de plata en l'Eurobasket 2018 amb la Sub18. A més de formar part del prometedor grup d'esportistes que formen el Projecte FER.

 

Alfonso Castilla, amb la U22M

D'altra banda, el delegat del primer equip masculí Alfonso Castilla s'unirà a la concentració de la selecció espanyola U22M, que realitzarà un stage de preparació a Melilla del 24 al 30 de juny. Els tretze jugadors convocats pel seleccionador Paco Aurioles treballaran durant tres dies abans d'afrontar el Torneig Internacional de Melilla, en el qual s'enfrontaràn amb les seleccions sub’20 d'Espanya i Alemanya, i repetiràn el diumenge 30 de juny enfrontant-se de nou als germans.

 

Carrera i Garí, amb la U18F

La jugadora del Valencia Basket Raquel Carrera, que la pròxima temporada jugarà en qualitat de cedida en el RPK Araski, ha sigut també inclosa en la llista de 15 jugadores que es concentraran a partir del divendres 14 de juny per a preparar l'Eurobasket U18F que es jugarà a Bòsnia entre el 6 i el 14 de juliol. En eixa concentració també estarà la jugadora del primer equip femení del Valencia Basket Irene Garí, que formarà part del cos tècnic del seleccionador Lino López com a delegada. La selecció júnior femenina jugarà tres tornejos (sis partits de preparació) abans d'estrenar-se el 6 de juliol en l'Europeu, on l'equip nacional compartix grup amb República Txeca, França i Israel.


TAGS: