Tres victòries en 8 dies per a Valencia Basket després d'imposar-se a Campus Promete (76-32)

13/10/2019

Valencia Basket va tancar una setmana perfecta aconseguint el segon triomf, el tercer en huit dies, davant d'un Campus Promete a què va superar en un nou esforç de bloc, demostrant la seua profunditat de banqueta i el seu bon estat de forma en este inici de temporada, abans d'afrontar el debut europeu.

Va costar estrenar el marcador. Ho faria Stamenkovic, amb Abalde anotant el primer punt taronja passats quasi 3 minuts. Gidden tiraría de les de La Rioja en uns primers compassos en què s'imposaven les defenses. Però Anna Gómez i Queralt Casas van posar per davant a Valencia Basket per primera vegada. A partir d'ací, l'entrada de Leticia Romero, Joy Adams i Reisingerová va mantindre el parcial obert, que després del primer quart era de 7-0 i donava un primer avantatge important (16-7).

De nou Queralt i Leticia van mantindre l'encert ofensiu en el segon parcial, i Campus Promete no trobava solucions. Passats dos minuts, la ratxa era de 16-0 i es forçava el temps mort visitant. Però les taronja continuaven trobant jugadores en atac. S'unia a la festa Jana Raman, Reisingerová continuava dominant la zona, i Adams li posava la força i intensitat. El parcial es quedava en 25-0, quan Gidden frenava la sagnia (34-9). Quatre punts consecutius de Marina Lizarazu, ampliarien un poc més el marge de les valencianes abans del descans, a què s'arribava amb 38-12.

En la represa, Promete perdia Calvo per lesió, i la dinàmica no canviava en excés. La diferència va continuar creixent. La intensitat habitual en defensa, i un triple de Garí, la velocitat de Queralt, i l'encert de Meiya en la zona, van provocar un nou temps mort visitant. Però de nou el ritme de València Basket va ser molt superior, i la diferència es va arredonir en 40 punts després del tercer quart (60-20).

En l'últim, parcial de 6-0 d'eixida, i la Fonteta disfrutant al màxim. Interessants minuts de Cotano i Lizarazu, i la diferència que ja no es mouria en excés. Grans sensacions d'un Valencia Basket que continua creixent, i està fent de la Fonteta un fortí en este inici de temporada.