Ponsarnau: “En fred valorarem coses positives, però em vaig enfadat”

06/01/2020

L'entrenador taronja va comentar després del partit que “hem començat malament, buscant els nostres moments, en el segon quart hem millorat la defensa, trobant jugadors i bàsquet. L'inici de la segona part hem jugat molt bé, amb paciència, amb una bona diferència, fins i tot movent a la gent. En l'últim han pujat la defensa, hem jugat molt malament ho han aprofitat i al final amb tot igualat estava en la defensa. Hem defensat bé però els seus tirs lliures han portat el partit a la pròrroga. Ací ha sigut un voler i no poder, potser amb jugadors sense molta energia i assumisc la culpa que deguérem moure a l'equip per a trobar energia. Quan pugen la defensa cal jugar més dinàmic, amb més qualitat, però no ho hem fet.

 

Sobre la importància del partit, “era molt important aquest partit per a la copa, però hem d'estar centrats en fer les coses que sabem fer bé per a jugar davant el Joventut, un bon equip”.

 

Sobre les bones o males sensacions del partit, “en fred valorarem coses positives, però hui em vaig enfadat. Enfadat per com ens ha tractat l'arbitratge en els últims minuts de l'últim període, per no haver encertat amb coses que ens hagueren ajudat més… enfadat. En fred podrem valorar coses positives. Detalls d'un mà a mà que es van fora, de rebots que se t'escapen al final, detalls”.

TAGS: