Valencia Basket Club presenta: #AraLaFontetaEresTu

06/12/2020

Sí, éspossible que el nostre temple ara mateix no siga el que sempre hem conegut,aqueix lloc on es vivien emocions, alegries, i algun disgust. Però creiem queés el moment de donar la volta a aquesta situació, perquè la Fonteta també éscadascuna de les històries que succeeixen en ella, i és el moment de fer unesforç especial per explicar-les, perquè #AraLaFontetaEresTu.

 

Si tens una història amb Valencia Basket que creus queval la pena ser comptada, escriu-nos a amartinez@valenciabasket.com


Juan Julián Bosch, la primera història

La primera història de Ara La Fonteta Eres La teua que coneixerem és la de Juan Julián Bosch, abonat històric taronja des de 1988, que té a la seua casa la major col·lecció de partits del Valencia Basket de la qual es té constància. Més de 1.200 partits que el mateix Juan, amb l'ajuda del seu germà Enrique (també abonat) ha gravat. Una història de sentiment i amor per uns colors.


Segon capítol de #AraLaFontetaEresTu, coneixem a Fernando Fuentes, que té ni més ni menys que té 20 camisetes de joc del Valencia Basket!!  I tu, quantes tens? què signifiquen per a tu? quina és la teua favorita?  


Va de viatges amb la història de Toni Ramírez en el partit que ens va permetre arribar a la primera final europea de la nostra història. Ens en anem a Grècia!


TAGS: