Logo University of Worcester

VII Campus Internacional Worcester

Del 18 al 25 d'agost de 2024

El Campus se celebrarà del 18 al 25 d'agost de 2024, per a joves entre 11 i 18 anys en les instal·lacions de la Universitat de Worcester (UK). Una experiència nova que unirà l'aprenentatge del bàsquet a l'oportunitat de practicar i aprendre la llengua anglesa, internacionalitzant els més de 25 anys d'experiència de València Basket en l'organització de Campus.

El Campus Internacional Worcester-València Basket Club també comptarà amb la participació de joves anglesos i d'altres nacionalitats, que permetran una experiència única per a tots els participants.

Dos dels clubs capdavanters del bàsquet, al Regne Unit i a Espanya, uneixen de nou les seues forces per a desenvolupar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L'equip tècnic del Campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l'equip Sènior dels Worcester Wolves i la coordinació esportiva dels tècnics del València Basket.

Cost: 1.350€ abans del 31 de març de 2024, a partir d'aqueixa data el preu es veurà incrementat
Reserva: 550€

Aquesta edició ve amb moltes novetats! Multiaventura en Lakeside a realitzar durant la setmana i visita cultural a una ciutat per confirmar en pròximes dates.

El nombre de places és limitat i es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

* El preu inclou els vols d'anada i volta al Regne Unit, i els trasllats interns durant el desenvolupament del Campus.
Si la reserva es concreta després del 31 de març de 2024, el cost del Campus pot variar per l'increment en el preu del vol en la data que es realitze la inscripció.

Dades del xiquet/a:

DECLARACIÓ DELS PARES PER ALS JUGADORS MENORS DE 18 ANYS:

Autoritze la Direcció del WVIBC, en cas de màxima urgència i amb el consentiment i prescripció mèdica, a prendre les decisions medicoquirúrgiques necessàries, si ha sigut impossible la meua localització.

* En acabar la inscripció, rebrà un correu electrònic de confirmació amb la informació rebuda..

Formes de pagament

Reserva de plaça: 550€

Pagament amb tarjeta:

Al final d'aquesta pàgina trobarà l'opció que li redirigirà a la plataforma TPV per a fer el pagament en línia.

Ingres bancari

En el compte de Caixa Popular:
Compte: ES08 3159 0009 9923 4276 8922

* En fer l'ingrés indique en l'assumpte: WORCESTER i el nom complet del xiquet/a.


Serà necessari realitzar el pagament de 550€, des d'aquest formulari, per a formalitzar la inscripció.

- Aquesta quantitat serà descomptada del pagament total de 1.350€.
- En cas de no confirmar la seua plaça per part del Club, es retornarà íntegrament l'import de la reserva.
- En cas de no formalitzar la matrícula quan es confirme la seua plaça, NO es retornarà l'import de la reserva.


Si causa baixa, haurà de comunicar-ho a la secretaria de L'Alqueria del Basket (C/ Bomber Ramon Duart, 7) o en el 96 121 55 43 en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 de dilluns a divendres.

Si no s'efectua el pagament en el termini establit, es donarà com perduda la plaça.

ES RESERVA EL DRET A COBRAR 5€ PER DESPESES OCASIONADES EN CAS DE DEVOLUCIÓ DEL REBUT I VOLTA A PASSAR.

Soporte técnico

Si tiene cualquier incidencia técnica con la inscripcion, escriba al soporte técnico en WhatsApp

Contacta por WhatsApp WhatsApp 687717491

TOTS ELS PARTICIPANTS REBRAN:

 • 1 equipament d'entrenament reversible (samarreta i pantalons)
 • 1 samarreta de mànega curta
 • 1 dessuadora amb caputxa

AMB LA INSCRIPCIÓ ESTÀS ACCEPTANT AQUESTS TERMES I CONDICIONS:

 1. Tots els participants hauran d'haver tramitat autorització de viatge de menor en la Policia Nacional.
 2. La inscripció serà formalitzada després de rebre aquest formulari degudament emplenat i un depòsit de 550€ per participant.
 3. El depòsit de 550 euros no és reembossable.
 4. L'organització haurà de rebre el pagament complet del Campus l'1 de juny de 2024 com a data límit. Worcester València Basket es reserva el dret de cancel·lar qualsevol inscripció que no haja sigut pagada íntegrament en aqueix dia.
 5. Per a pagar la quantia restant de la inscripció, ha de realitzar una transferència bancària al número de compte: ES08-3159-0009-99-2342768922 de Caixa Popular
 6. El preu del Campus inclou la facturació d'equipatge en el vol, fins a un màxim de 20 kg.
 7. És obligatori que tot participant porte la Targeta Sanitària Europea o, en defecte d'això, documentació d'assegurança mèdica privada vàlid per al Regne Unit.
 8. Si Worcester València Basket cancel·la el Campus, se li retornarà íntegrament els diners de la inscripció o en el seu cas, el pagat.
 9. Ens posarem en contacte amb vosté via email o telèfon, usant la informació d'aquest formulari d'inscripció. És la seua responsabilitat notificar a l'organització qualsevol tipus de canvi en les dades de la inscripció. Worcester València Basket no serà responsable de qualsevol fallada que sorgisca en comunicar-nos els canvis en les dades.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

 1. Si per qualsevol circumstància es cancel·la la reserva per part del participant, els depòsits no seran reembossables, així com l'import del vol si ja s'ha realitzat la reserva dels bitllets en ferm.
 2. L'import del Campus no serà reembossable si la inscripció es realitza i accepta dins del mes anterior a la data del Campus.
 3. En cas de cancel·lació d'última hora per Covid confirmat, València Basket retornarà únicament les quantitats satisfetes que hagen pogut recuperar-se després de la cancel·lació dels diferents serveis contractats.
 4. Per a contractar qualsevol segur addicional de cancel·lació, consultar amb l'organització.
 5. En el cas que l'organització cancel·le el Campus, es retornaran tots els imports satisfets.

POLÍTICA DE PRIVACITAT:

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, el seu Reglament de Desenvolupament (RD-1720/2007) i el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), se li comunica que les seues dades seran incorporades a una base de dades titularitat de VALENCIA BASKET CLUB SAD amb CIF A46406930 i la finalitat del qual és el tractament d'aquests, amb la finalitat de dur a terme la gestió integral del Campus de Pasqua i el mantindre'ls informats. Per tant, Vosté podrà rebre puntual informació referent a aquest campus i dels quals en un futur poguérem realitzar, així com d'altres activitats del VALENCIA BASKET CLUB SAD.

Accepte que VALENCIA BASKET CLUB SAD conserve les meues dades perquè em mantinga informat sobre productes o serveis relacionats amb el sector del bàsquet que pogueren ser del meu interés, per qualsevol mitjà, inclòs l'electrònic.

Accepte que VALENCIA BASKET CLUB SAD tracte la meua imatge, parcial o total, en qualsevol suport gràfic o visual (fotografia, vídeo o similar) per al seu ús en els mitjans de difusió presents i futurs del VALENCIA BASKET CLUB SAD (web, fullets, revistes del club, campionats, xarxes socials, etc.)

Se l'informa també que pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació de tractament, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de la fotocòpia del seu DNI a valencia.basket@valenciabasket.com o a la següent adreça: AV. GERMANS MARISTES 16, 46013, VALÈNCIA o així com reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) quan l'interessat considere que VALENCIA BASKET CLUB SAD ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

Si desitja ampliar més informació sobre la nostra política de privacitat entre en la nostra web www.valenciabasket.com

Trie el mètode de pagament per a abonar l'import de la reserva

Este sitio utiliza cookies

Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies, visite nuestra política de privacidad para mayor información.