Declaracions Joan Peñarroya post Valencia Basket- Virtus Segafredo Bologna

09/02/2022

“Contents per dues coses, primer per la victòria en un partit que se'ns ha posat molt difícil i per l'atmosfera que hem viscut hui a la Fonteta, que aqueix és el nostre principal objectiu. Que la nostra gent estiga implicada i gaudi del partit com hem viscut hui. Alguns m'atreviria a dir quasi per primera vegada amb este ambient. Comencem bé el partit, comencem amb ritme, comencem dinàmics, sense deixar que la seua molt bona defensa en estàtic ens generara problemes. Però a partir d'ací ells demostren que són un gran equip, amb molta capacitat física, amb molts conceptes defensius i ens porten a eixe joc de 5x5 que ens ha costat molt atacar, també perquè no hem estat brillants en els percentatges. Quan comencem la segona part tenim un tercer quart en el qual estem blans en defensa i en atac un poc espessos amb huit pèrdues i el partit se'ns posava lleig amb eixos onze a baix. Hem trobat en eixe moment un quintet que ens ha donat més fluïdesa en el nostre joc ofensiu i defensiu i és una victòria d'un gran esperit i tapats per una gran Fonteta”.